Jó meló ajánlat dolgozni szeretőknek a Förderband GT-től

2017.12.17. 16:08

Jó meló ajánlat dolgozni szeretőknek a Förderband GT-től
Munkaerőválság van ma Magyarországon, ami a jó meló lehetőségét kereső munkásoknak látszólag jó hír, mert így végre magasabb béreket kérhetnek és kaphatnak, azaz ők diktálhatnak a munkaerőpiacon. Elvben így lenne, csakhogy a megrendelők oldaláról, akiktől a vállalat túlélése, tehát az is függ, hogy a főnök egyáltalán bármennyit is fizetni tudjon, változatlanul ott a nyomás, hogy alacsony legyen a rezsióradíj és az egyéb árak, amiket például a szállítószalagok gyártásával és karbantartásával foglalkozó Förderband GT-től elvárnak. 
 
Hogyan lehet akkor kigazdálkodni a munkások által elvárt bért, és jó meló ajánlatot tenni a dolgozni szeretőknek – ha egyszer az említett vállalat vezetője becsületesen előre is bocsátja, hogy kezdetnek, indulásból a minimálbért tudja ajánlani?
 

A Förderband-GT jó meló ajánlata a teljesítményalapú bérezésen nyugszik

Ez a magyarázata annak, hogy a valódi jó melósok szeretnek itt dolgozni, mert – az egyik jó melós szavait idézve – „ha a főnök látja, hogy becsületesen odateszed magad, akkor azt meg is fizeti”. A teljesítményarányos és méltányos fizetés remekül megéri azoknak, akik igazán hajtanak, de sokszor azoknak is megfelel ez a rendszer, akiknek egyelőre inkább annyi a céljuk, hogy biztonságban ellegyenek valahol, és ezért csak a szükséges mértékben erőltetik meg magukat.
 

Érdekelné Önt egy ilyen állásajánlat?

Ha jelentkezni szeretne a betöltetlen posztok egyikére, és elfogadhatónak tartja, hogy kezdetnek a bérezés a minimumot fedje, de ezenkívül jelentős prémiumokat szerezhessen minőségi munkával, akkor a vecsési Förderband-GT tárt kapukkal várja. Ha ellenben egyből a minimálbér dupláját vagy tripláját tartja csak elfogadhatónak, akkor ez a jó meló ajánlat nem Önnek való.
 
Egy példa, hogy miért előnyös még ez az ajánlat a teljesítmény honorálása mellett. 
Egy partner vállalatnál volt olyan rendesen bejelentett munkaerő, aki a minimálbérnél másfélszer magasabb nettó fizetést kapta, plusz nyáron és karácsony előtt egy-egy havi bért, ami mellett ráadásul a céges autóval járhatott haza. Ezek az előnyök és a bejelentett, adózott munka biztonsága nem érdekelte. Ez az ember elment pár tízezer forinttal többért máshova dolgozni, ahol nem jelentették be rendesen. Ha itt aztán valami baj éri, eltörik a lába, vagy csak egy komolyabb náthával ágynak dől, akkor nem lesz pénze, nincs miből túléljen egy akár rövidebb válságidőszakot sem.
 
És Ön hogy van ezzel? Ha jó melósként meg tudja becsülni a bejelentett munka biztonságát, a garantált minimumot és a teljesítményarányosan biztosított, magas prémiumokat, akkor itt jelentkezhet a Förderband GT jó meló ajánlatára!